KOULULAISET

 

Liikuntatunti trampoliineilla

Kun lukukauteen kaivataan piristystä ja liikunnan riemua, Esport Extreme on oikea valinta.

Espoossa, Urheilupuiston metropysäkin vieressä sijaitsevaan Extremeen on hyvät kulkuyhteydet. Meille voi tulla luokan kanssa tai isommallakin ryhmällä pomppimaan, kiipeilemään ja pelailemaan. Extreme tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden liikunnallista aktiviteettia kaikenikäisille koululaisille. Tiesithän, että koululaisryhmille sisäänpääsy tarjotaan puoleen hintaan?

Mitä kaikkea Extremessä voi tehdä?

Trampoliineilla voit hioa hyppyjäsi ja haastaa kaverisi hurjaan Dodge ball -turnaukseen. Ninja warrior -radalla ylität itsesi kerta toisensa jälkeen. Junior parkour on loistava tilaisuus tutustua parkourin vauhdikkaaseen maailmaan. Katonrajassa keikkuva köysirata  tarjoaa jännittävän seikkailun korkeuksissa ja Wipeout testaa hyppyvalmiutesi toden teolla. Mitä kokeilet ensimmäiseksi?

Opettaja, otathan nämä huomioon!

Vierailua varten opettajan tulee tehdä koululaisryhmävaraus. Varauksen minimikoko on 10 henkeä. Hyppyajan pituus on 1, 1,5 tai 2 tuntia. Aktiviteettipuisto on tarkoitettu kaikille 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille pomppijoille. Wipe Outin ikäraja on 8 vuotta.

Hinnasto:

  • 1 tunti 7,5 euroa/oppilas
  • 1,5 tuntia 10 euroa/oppilas
  • 2 tuntia 12 euroa/oppilas.

Hintaan sisältyvät Extremen omat hyppysukat.

 

Varaa aika luokallesi helposti tästä tai

puhelimitse 044 770 3273 tai

sähköpostitse extreme@esport.fi.

Voit tiedustella hyppyaikaa koululaisryhmille arkisin myös aukioloaikojemme ulkopuolelta. Huomioithan, että hyppyaikoja on rajoitetusti.

 

Tervetuloa hurjapäiden luokkaretkelle!

 

AKTIVITEETIT