Polttarit ja muut yksityiset ryhmät

Sopivasti hulluttelua ja omien taitojen testausta – Extreme Esportista vauhtia polttareihin tai muihin yksityisiin tapahtumiin!

Extreme tarjoaa upeat sisäliikuntapuitteet polttari- ja yksityistapahtumille, kun halutaan yhdistää liikunnallinen hauskanpito leikkimieliseen kisailuun. Olitpa sitten polttariporukan vetäjä tai ystäväporukan tapahtumamestari, meillä voit tehdä päivästä unohtumattoman. Extreme Esport sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoossa, Tapiolan Urheilupuistossa.

Voit varata ohjaajan auttamaan ryhmääsi, olipa kyseessä polttaritehtävien toteutus tai temppuiluvinkkien antaminen. Meiltä löytyy monipuolista ohjelmaa ja aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenlaisille ryhmille ja takaavat hauskan päivän!

Muista myös, että Extremestä voit tilata herkulliset tarjoilut erilaisiin tapahtumiin. Nauti liikunnasta, kilvoittelusta ja herkuista yhdessä yksityisessä ryhmässäsi – takaamme, että päivästä tulee ikimuistoinen!

Varaa aika ryhmällesi tästä.

Huomioithan, että oheisen linkin kautta voit tehdä varauksen, joka koskee ainoastaan Exreme Esportin tiloissa tapahtuvia aktiviteettejä ja tarjoiluja. Mikäli haluatte yhdistää vierailuunne myös esim. saunatiloja tai tarjoiluja muissa Esportin tiloissa, olettehan yhteydessä Katja Machiniin, puh. 044-7703 290 tai katja.machin@esport.fi.

Kausikortteja, vapaalippuja tai lahjakortteja tms. ei voi yhdistää ryhmien varauksiin.

 

AKTIVITEETIT