Teroita taitojasi kursseilla

Extreme Esportin kursseilla voit tutustua uusiin lajeihin tai saada lisätehoa jo tuttuun temppuiluun.

Tutustu tulevan syksyn kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!

 

Katso alkavat kurssit alta

HUOM! Kursseille osallistuvilla on mahdollisuus jäädä jokaisen kurssikerran jälkeen tunniksi Extremeen pomppimaan veloituksetta! Kaikki kurssit sisältävät kahdeksan kurssikertaa.

Lisäksi kurssin ajan kaikille osallistujille Extremen hyppyhinnoista -50% alennus (alennus lasketaan kertaluontoisista hyppyhinnoista, ei koske kausikortteja eikä lomapasseja).

Ota kaverisi mukaan ja hyppää hauskan harrastuksen pariin! Katso tarkemmat tiedot alta.

Moovit 7-9 v. maanantaisin 28.10.-16.12. klo 17:00-17:45
Hinta: 130 €

Leikkimielinen temppuilukurssi lapsille, jossa yhdistellään aktiviteettipuiston kaikkia osa-alueita. Pompitaan trampoliinilla oppien kehonhallintaa ja helppoja temppuja, harjoitellaan parkourin alkeita sulavaan liikkumiseen ja pelataan leikkimielisiä koordinaatiota kehittäviä pelejä.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

Moovit jatkokurssi 7-9 v. maanantaisin 28.10.-16.12. klo 18:00-18:45
Hinta:
130 €

Jatkokurssi aiemmalle Moovit-kurssille osallistuneille, jotka haluavat jatkaa siitä, mihin ensimmäisellä kurssilla jäivät. Leikkimielinen temppuilu, uusien taitojen oppiminen ja koordinaation sekä kehonhallinnan kehittyminen jatkuu hauskojen aktiviteettien parissa.

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

Parkour / Free run 10-12 v. tiistaisin 29.10.-17.12. klo 17:30-18:30

Ole kuin pysäyttämätön voima ja liiku ketterästi kuin gepardi. Parkour kurssilla opit parkourin perusteet sekä miten voit alkaa kehittämään vapaajuoksuasi. Kurssi antaa sinulle nopeutta, ketteryyttä ja hauskoja hetkiä parkourin parissa. Kurssilla käydään läpi parkourin kannalta oleellisimpia aloittelijan etenemisliikkeitä, sekä opitaan soveltamaan niitä juoksuun. Opit tekemään liikkeet tehokkaasti ja turvallisesti. Saat myös hyviä harjoitteita sekä vinkkejä juoksusi kehittämiseen.

Hinta: 130 €

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

Moovit 10-12 v. keskiviikkoisin 30.10.-18.12. klo 17:30-18:30

Monta lajia samalla kurssilla! Tämä monipuolinen tramppaa, akrobatiaa ja parkouria yhdistelevä kurssi vie oppimisen uudelle tasolle. Lähdemme liikkeelle perusteista, kuperkeikan ja kärrynpyörän kautta etuperinvolttiin ja näitä yhdistämällä sujuvaliikkeiseen esteiden ylittämiseen parkourin tapaan. Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille että pojille.

Hinta: 130 €

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

 

 

Tramppa alkeiskurssi 10-12 v. torstaisin 31.10-19.12 klo 17:30-18:30  

Tramppa alkeiskurssilla tutustutaan trampoliiniin välineenä ja edetään helpommista hypyistä kohti haastavampia temppuja. Erilaiset voltit tulevat tutuiksi ja niitä opetellaan ryhmän taitotaso huomioiden. Trampoliinihyppely kehittää monipuolisesti mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja lihasvoimaa ja se onkin monipuolinen harrastus sellaisenaan tai oheisharjoitteluna jonkin muun lajin ohella.  Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille että pojille.

Hinta: 130 €

Ilmoittaudu mukaan täällä.

 

Tramppa jatkokurssi 10-12 v. torstaisin 31.10-19.12 klo 19:00-20:00

Haluatko kehittää trampoliinin alkeiskurssilla oppimiasi taitoja seuraavalle levelille, opetellen aina vaikeampia temppuja ja tekniikoita? Tällä kurssilla tavoitteemme siirtyy tupliin, kierteisiin ja takaperinvolttiin ja näiden hallittuun suoritustekniikkaan. Jotta pysyt ryhmän mukana, tulisi sinun osata hallittu etuperinvoltti trampoliinilla sekä kuperkeikka eteen- ja taaksepäin osallistuaksesi kurssille.

Hinta: 130 €

Ilmoittaudu mukaan täällä.