Extremen kurssit

 

KURSSIT

Hyppää mukaan hauskimmille kursseille Extreme Esportiin!

 

Moovit alkeet 7-12 v.

Kurssi sisältää monipuolisesti erilaisia trampoliinin, akrobatian ja parkourin elementtejä. Uusien taitojen oppiminen ja koordinaation sekä kehonhallinnan kehittyminen tapahtuu hauskojen aktiviteettien parissa. Kurssilla annetaan jokaiselle lapselle omantasoisia haasteita.

Hinta: 145€

Moovit jatko 7-12 v.

Jatkokurssi aiemmalle Moovit-kurssille osallistuneille, jotka haluavat jatkaa siitä, mihin ensimmäisellä kurssilla jäätiin. Kun perusteet ovat hallussa, harjoittelua jatketaan kohti vaativampia temppuja. Tällä kurssilla opitaan uusia taitoja, jotka vahvistavat kehonhallintaa ja koordinaatiota hauskalla tavalla.

Hinta: 145€

 

 

Tramppa alkeet 8-12 v.

Tramppa alkeiskurssilla tutustutaan trampoliiniin välineenä ja tehdään paljon perushyppyjä sekä harjoitellaan erilaisia voltteja. Kurssi sisältää myös kärrynpyörien, päälläseisonnan ja helppojen akrobatialiikkeiden alkeita. Trampoliinihyppely kehittää monipuolisesti mm. koordinaatiota, liikkuvuutta ja lihasvoimaa ja se onkin monipuolinen harrastus sellaisenaan tai oheisharjoitteluna jonkin muun lajin ohella.

Hinta: 145€

 

 

Tramppa jatko 9-12 v.

Tälle kurssille tultaessa olisi hyvä osata jo hallittu etuperin voltti ja/tai kärrynpyörä. Trampoliinilla harjoiteltaessa keskitytään erilaisiin voltteihin, kuten etuperin volttiin sekä tupla-ja kierrevoltteihin. Akrobatia-osuudessa harjoitellaan mm. kärrynpyöriä ja arabialaisia, päällä- ja käsilläseisontaa sekä puolivoltteja.

Hinta: 145€