Vietä vauhdikkaat synttärijuhlat

Extreme Esport tarjoaa loistavat puitteet ikimuistoisten synttärijuhlien järjestämiseen! Päivänsankari kavereineen nauttii hauskasta ja liikunnallisesta ohjelmasta aktiviteettiarenalla – herkkuja unohtamatta. Teethän synttärivarauksen puhelimitse (044-770 3273) Extremen aukioloaikoina, kiitos!

Järjestä ikimuistoiset syntymäpäivät vaivatta

Nyt on synttäribileissä vauhtia! Nappaa frendisi messiin Extreme Esportiin – testatkaa uusimmat trickit synttäripäivän kunniaksi! Mukaan mahtuu 15+1 juhlijaa, varaathan juhlapäivän ajoissa! Synttäripakettiin kuuluu myös synttärihuone ja -tarjoilut, sekä halutessasi voit tilata mukaan ohjaajan vauhdittamaan menoa. Synttäreiden kokonaiskesto on 2 h, synttäritila on käytössänne koko tuon 2 tunnin ajan.

Teethän synttärivarauksen puhelimitse (044-770 3273) Extremen aukioloaikoina, kiitos! Puhelimitse tehdyistä synttärivarauksista emme nyt tässä epidemiatilanteessa peri varausmaksua, jolloin on helpompi siirtää tai perua varaus esim. sairastapauksissa.

Netin kautta tehdyissä varauksissa tulee aina maksaa varausmaksu (50 €). Varausmaksun jälkeen saat vahvistusviestillä tiedot varauksestasi sekä linkin, jonka kautta pääset varaamaan etukäteen synttäripaketin ja ilmoittamaan osallistujamäärän sankari mukaan lukien (max. 16 hlöä). Huomioithan, että linkki tulee täyttää viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Synttäripaketit sisältävät mainitut tarjoilut, hyppyajan sekä hyppysukat. Vierailuaika puistossa on 1,5h. Synttäripaketit maksetaan paikan päällä ja loppusummasta vähennetään varausmaksu 50 €.

Voit tehdä muutoksia / peruuttaa varauksen olemalla yhteydessä Extreme Esportiin extreme@esport.fi tai 044 770 3273. Muutokset / peruutukset tulee tehdä viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamatta jätetystä varauksesta ei palauteta varausmaksua.

Synttäritarjoilupaketteja on valittavanasi kaksi erilaista:
Tarjoilupaketti 1 (27 €/hlö) sisältää tilavarauksen ja hyppyajan lisäksi sipsit, hedelmät, karkit, jäätelökakun, limun/mehun sekä hyppysukat kaikille.
Tarjoilupaketti 2 (30 €/hlö) sisältää tilavarauksen ja hyppyajan lisäksi sipsit, hedelmät, karkit, jäätelökakun, limun/mehu ja hodarit sekä hyppysukat kaikille.

Tarjoilupakettien lisäksi voit valita lisätarjoiluiksi: Smoothiet (3€/kpl), kasvisvadin (7€/kpl), Keksilautasen (7 €/kpl), Frödingen-kakun tai -mutakakun (12 €/kpl).

HUOM! Kausikortteja, vapaalippuja tai lahjakortteja tms. ei voi yhdistää synttäripakettihintoihin!

Synttärikutsun kavereillesi voit tulostaa alta.
Extreme synttärikutsu