Vietä vauhdikkaat synttärijuhlat

Järjestä ikimuistoiset syntymäpäivät vaivatta

Nyt on synttäribileissä vauhtia! Nappaa frendisi messiin Esport Extremeen – testatkaa uusimmat trickit synttäripäivän kunniaksi! Mukaan mahtuu 15+1 juhlijaa. Synttäreiden kokonaiskesto on 2 h. Synttäritila on käytössänne koko tuon 2 tunnin ajan tai viimeistään heti, kun tila on siivottu edellisen varauksen jälkeen. Synttäripakettiin kuuluvat synttärihuone ja -tarjoilut, hyppyaika 1,5 h sekä Extremen pomppusukat kaikille osallistujille. Halutessasi voit tilata mukaan myös ohjaajan vauhdittamaan menoa (synttäriohjaus=60€/h/10 osallistujaa). Synttäripaketit maksetaan paikan päällä. Muistathan varata juhlapäivän ajoissa!

Tee varaus soittamalla

044-770 3273

tai sähköpostitse

extreme@esport.fi.

Huomaathan, että puhelimitse meidät saa kiinni aina Extremen aukioloaikoina. Maksuvälineiksi eivät sovellu kausikortit, vapaaliput, lahjakortit tms.

Mahdolliset muutokset tai peruutukset tulee tehdä viikkoa ennen tapahtumaa.

Synttäritarjoilupaketteja on valittavanasi kaksi erilaista:

Tarjoilupaketti 1 (30 €/hlö) sisältää tilavarauksen ja hyppyajan lisäksi sipsit, hedelmät, karkit, jäätelökakun, limun/mehun sekä hyppysukat kaikille.

Tarjoilupaketti 2 (33 €/hlö) sisältää tilavarauksen ja hyppyajan lisäksi sipsit, hedelmät, karkit, jäätelökakun, limun/mehu ja hodarit sekä hyppysukat kaikille.

Tarjoilupakettien lisäksi valittavia lisätarjoiluja:

Smoothiet 4€/kpl

Kasvisvati 7€/kpl

Keksilautanen 7 €/kpl

Frödingen-kakku tai -mutakakku 12 €/kpl.

 

Tulosta alta synttärikutsu kavereillesi!
Extreme synttärikutsu