UKK eli usein kysytyt kysymykset

Askarruttaako joku mieltäsi? Tässä yleisimmät päätä askarruttavat asiat Extreme Esportista.

1. Millä kulkuneuvoilla Extreme Esportiin pääsee?

Extreme Esport sijaitsee Urheilupuiston metroaseman kupeessa, joten meille on helppo saapua julkisilla! Meiltä löytyy myös runsaasti maksutonta (3 h aikapysäköinti) parkkitilaa. Lisää parkkipaikkoja löydät tarvittaessa myös metroaseman liityntäparkkihallista (maksullinen).

2. Miten varaan hyppyajan?

Extreme Esportiin voit varata hyppyajan netin kautta, linkki löytyy mm. hinnasto-sivulta. Mikäli varaat ensimmäistä kertaa, tulee sinun rekisteröityä. Saat oman käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset jatkossa kirjautumaan suoraan varausjärjestelmään. Hyppyajan voit maksaa joko etukäteen verkossa varauksen yhteydessä tai paikan päällä Extremessä. Hyppyaikaa ei välttämättä tarvitse varata etukäteen, voit saapua Extremeen ilman varausta ja hyppimään pääset heti kun on tilaa.
Varausjärjestelmään pääset tästä.

3. Miten teen synttärivarauksen?

Synttärivarauksen voit tehdä netin kautta valitsemalla haluamasi ajankohdan. Varauksen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu (50 €), jolla vahvistat syntymäpäivävarauksen. Varausmaksun jälkeen saat vahvistusviestillä tiedot varauksestasi sekä linkin, jonka kautta pääset varaamaan etukäteen synttäritajoilut ja ilmoittamaan osallistujamäärän sekä halutessasi ohjaajan synttäreille. Vierailuaika puistossa on 2 h, synttärihuone on käytössänne tuon 2 h ajan. Synttäripaketit maksetaan paikan päällä ja loppusummasta vähennetään varausmaksu 50 €.

4. Minkä ikäisille Extreme Esport on tarkoitettu?

Extreme Esport sopii niin lapsille kuin aikuisille! Extremen ikäraja 6 vuotta, joten kaikki kuusivuotiaat ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita meille pomppimaan.

5. Mitä tarvitsen mukaan?

Rennot vaatteet ja juomapullo. Pomppimiseen tulee olla Extremen omat pomppusukat, joita voit ostaa paikan päältä hintaan 3 €/pari. Mikäli aiot käyttää köysirataa, otathan mukaan sisäkengät.

6. Onko Extremessä lukollisia kaappeja?

Kyllä on, kaapit toimivat sisäänpääsyrannekkeilla.

7. Onko teillä kahvio?

Kyllä on. Kahviosta voit ostaa mm. virvokkeita, makeisia, välipala/proteiinipatukoita ja jäätelöä. Huom! Kahviossa ei saa nauttia omia eväitä.

8. Onko Extremessä pituusrajaa?

Kyllä on. Köysikiipeilyradalle pituusraja on 155 cm ja WipeOuttiin 140 cm.

9. Voinko jäädä hyppimään vielä lisää hyppyajan päätyttyä?

Voit ostaa lisäaikaa kassalta.