Yrityksille ja ryhmille

Räätälöimme tapahtumapaketteja mm. yrityksille tai yksityisille ryhmille asiakkaiden tarpeiden mukaan – meillä onnistuvat niin tyky-päivät, synttärit kuin polttariaktiviteetitkin! Katso lisää alta.

Tule kokemaan liikunnan virkistävä vaikutus tiimisi kanssa! Tapiolan Urheilupuistossa sijaitseva Extreme Esport -aktiviteettiarena tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneeseen tyky- tai tiimipäivään tai vaikka polttariporukankin ohjelmaksi. Tulkaa yhdessä puistoon seikkailemaan tai valitkaa juuri teitä varten räätälöity aktiviteetti! Tarjolla on ohjattua liikuntaa Extremessä, ruokailua ja saunomista kabinetti- ja saunatiloissamme Esport Arenan puolella.

Hinnat määräytyvät osallistujamäärän ja paketin sisällön mukaan.

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: extreme@esport.fi tai lauri.aittasalo@esport.fi.

Tarjolla mm. seuraavaa:

Circuit

Monipuolinen eri pisteitä kiertävä kokonaisuus, jossa käydään läpi voimistelua trampoliineilla, akrobatiaa, hyppyjä foam pit -altaaseen, gladiaattoritaistelua pukilla sekä Wipe Out! Tämä on todellinen kombo, jossa pääset kokeilemaan montaa eri pistettä yhdellä kertaa. Hauskaa ja tehokasta tekemistä yhdessä sekä pientä kisailua.

 

POLTTOPALLO

Hauska ja hikinen tunti, jossa pelataan omalla peliareenalla polttopalloa joukkueena. Jotta tunti olisi mielekäs niin mielelle kuin keholle, otamme alkuun lämmittelyn Extremen muilla aktiviteeteilla. Niin pienet kuin isotkin joukkueet sopivat tähän ja hauskuustakuu on varma! Tunti ei vaadi osallistujilta kuin positiivisen mielen, juomapullon sekä liikuntaan soveltuvan vaatetuksen.

NINJAWARRIOR

Ensimmäinen laatuaan Suomessa! Parkourin ja kehonhallinnan saloihin sukeltava miellyttävä kokonaisuus, jossa seikkailemme Ninja Warrior – sekä parkour-radalla. Tämä tunti on hauska, sekä niin halutessasi, myös rankka katsaus siihen, miltä tuntuisi olla ninjojen ja apinoiden sukua. Paljon hyppyjä, nousuja, roikkumista ja itsensä ylittämistä. Ota mukaasi rohkea mieli, juomapullo ja urheiluvaatteet.