Yrityksille ja ryhmille

Tule kokemaan liikunnan virkistävä vaikutus tiimisi kanssa!

Räätälöimme tapahtumapaketteja mm. yrityksille tai yksityisille ryhmille asiakkaiden tarpeiden mukaan – meillä onnistuvat niin tyky-päivät, synttärit kuin polttariaktiviteetitkin.

Tapiolan Urheilupuiston metroaseman vieressä sijaitseva Extreme Esport -aktiviteettiarena tarjoaa mahtavat puitteet onnistuneen päivän ohjelmalle. Tulkaa yhdessä puistoon seikkailemaan tai valitkaa juuri teitä varten räätälöity aktiviteetti!

Tarjolla on ohjattua liikuntaa Extremessä sekä ruokailua ja saunomista kabinetti- ja saunatiloissamme Esport Arenan puolella.

Hinnat määräytyvät osallistujamäärän ja paketin sisällön mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

extreme@esport.fi tai katja.machin@esport.fi.

Tarjolla mm. seuraavaa:

Circuit

Monipuolinen eri pisteitä kiertävä kokonaisuus, jossa käydään läpi voimistelua trampoliineilla, akrobatiaa, hyppyjä foam pit -altaaseen, gladiaattoritaistelua pukilla sekä Wipe Out! Tämä on todellinen kombo, jossa pääset kokeilemaan montaa eri pistettä yhdellä kertaa. Hauskaa ja tehokasta tekemistä yhdessä sekä pientä kisailua.

 

POLTTOPALLO

Hauska ja hikinen tunti, jossa pelataan omalla peliareenalla polttopalloa joukkueena. Jotta tunti olisi mielekäs niin mielelle kuin keholle, otamme alkuun lämmittelyn Extremen muilla aktiviteeteilla. Niin pienet kuin isotkin joukkueet sopivat tähän ja hauskuustakuu on varma! Tunti ei vaadi osallistujilta kuin positiivisen mielen, juomapullon sekä liikuntaan soveltuvan vaatetuksen.

NINJAWARRIOR

Ensimmäinen laatuaan Suomessa! Parkourin ja kehonhallinnan saloihin sukeltava miellyttävä kokonaisuus, jossa seikkailemme Ninja Warrior – sekä parkour-radalla. Tämä tunti on hauska ja halutessasi myös rankka katsaus siihen, miltä tuntuisi olla ninjojen ja apinoiden sukua. Paljon hyppyjä, nousuja, roikkumista ja itsensä ylittämistä. Ota mukaasi rohkea mieli, juomapullo ja urheiluvaatteet.